im_logo_dekstop

Elastofirm BV

Introductie

Elastofirm is een onafhankelijke, pragmatische, Nederlandse onderneming die investeert in gezonde, specialistische bedrijven die actief zijn in de rubber en kunststof industrie. Elastofirm richt zich voornamelijk op posities in ondernemingen in Europa met een omzet van rond de € 4 – 100 miljoen.

Bij de bedrijven waarin wij investeren is het doel, samen met het management, duurzaam waarde te creëren voor alle betrokkenen en de ondernemingen verder te laten groeien. Door ons te focussen op het specifieke segment rubber en kunststof creëren wij op Elastofirm niveau synergie. Dit doen wij door ondersteuning te bieden bij het verbeteren van de processen en door activiteiten te bundelen. Wij bouwen daarnaast aan een netwerk van bedrijven die elkaar op vele gebieden kunnen versterken. Wij geloven in een decentraal business model waarbij de kracht en kennis bij de bedrijven zit, en moet blijven.

Elastofirm heeft een lange termijn visie en staat open voor diverse vormen van samenwerking. Het management en de aandeelhouders van Elastofirm hebben een bewezen track-record in het succesvol leiden en laten groeien van industriële ondernemingen en bezitten tevens specifieke kennis van deze industrie tak.

Bedrijven binnen de groep

Flevo Rubber Extrusion
BV

Flevo Rubber Extrusion (FRE) is een gerenommeerde producent van rubber profielen die alle extrusie technieken voor zowel zeer kleine en fijne  tot uiterst grote en zware  rubberprofielen bezit.
 

Adres
Pekstraat 16, 8211 AB Lelystad

Contact
+31 (0)320-233 007 
sales@flevo-extrusion.nl 

Technische Profielen Produktie (TPP) is specialist in het vervaardigen van rubber afdichtingsprofielen die worden toegepast voor zeer uiteenlopende constructies en doeleinden.

Adres
Radeweg 23, 8171MD Vaassen

Contact
+31 (0)578 – 677 330
info@tpp-bv.nl
Bezoek de website

Poppe Elastomertechniek GmbH is sinds 1911 een toonaangevende producent van elastomere afdichtingen en profielen die worden gebruikt in de auto-industrie, installatiebouw, apparaten- en machinebouw en hernieuwbare energiebronnen.

Adres
Ohlebergsweg 5, 35392 Gießen

Contact
+49 (0)641- 793 10
info@poppe.de
Bezoek de website

Flevo Rubber Compounding (FRC) is specialist op het gebied van ontwikkeling, productie en toepassingen van klantspecifieke rubber mengsels in verschillende leveringsvormen. 

Adres
Pekstraat 16, 8211 AB Lelystad

Contact
+31 (0)320-227 290
info@rubbercompounding.nl
Bezoek de website

Polycomp heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van klantspecifieke hoogwaardige rubber mengsels gebaseerd op FKM, FFKM, HNBR, (F)VMQ, en andere polymeren.

Adres
Handelsweg 7, 7251 JG Vorden

Contact
+31 (0)575-554 066
info@polycomp.nl
Bezoek de website

QEW Engineered Rubber is een echte “custom compounder” met een hoog kennisniveau, een uitmuntende servicegraad en een optimale kostenstructuur.  QEW Specialty Compounding is gespecialiseerd in gekleurde en verschuimbare compounds.

Adres
Foxham 57, 9601 LE Hoogezand

Contact
+31 (0)598-315 911
info@qewrubber.com
Bezoek de website

Onze werkwijze

Wij werken vanuit 3 basisprincipes:

Continuïteit

Wij participeren veelal in bedrijven met een  ondernemende, familiale cultuur, die aan de basis heeft gestaan van het succes van de onderneming en die klanten waarderen. Wij proberen deze te continueren na de veranderde situatie, samen met het bestaande management. Wij koesteren de lokale ondernemingscultuur.

Verbetering

Met de kennis en ervaring die Elastofirm inbrengt, zijn we in staat om bij te dragen aan verbeteringen in de processen van de ondernemingen die hierdoor efficiënter en effectiever worden.

Groei

Met de (financiële) inbreng en de kennis in het netwerk dat Elastofirm biedt, werken we samen met het lokale management naar verdere groei en investeren we in nieuwe kansen en mogelijkheden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Elastofirm BV?

Contact

Stel gerust uw vraag

Heeft u interesse in ons of een van onze bedrijven?
Bent u geïnteresseerd in een mogelijke vorm van samenwerking?
Neem dan gerust contact op.

Adres

Elastofirm BV
Olympia 2d
1213 NT Hilversum
Nederland

info@elastofirm.com

KVK nr. 68943709

 

© 2022 – ELASTOFIRM BV – Design by Elway Designs